Bejelentés


OPSZ KBE, Pécs Tanítani szóval is lehet, de nevelni csak példaadással


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Halottak napja
Mindenszentek és halottak napja közeledtével idén is megkezdtük a járőrözést a temetőben és a környező parkolókban. Október 26-tól november 1-ig egyesületünk tagjai más egyesületekkel (Pécsbányai PE és Nagykozári PE), valamint a rendőrkapitányság bűnmegelőzi osztályával és a kertvárosi rendőrőrs állományával együtt vigyázták a pakolók rendjét, figyelték az esetleg nyitva hagyott gépkocsikat, a temetőben pedig ügyeltek arra, hogy a gyászolókat ne érje veszteség-sem az ott hagyott virágokat, koszorúkat, sem értékeiket ne lophassák el._______________________________________________


2009. október 4-én tartotta a Matrix Police szervezet soron következő közgyűlését a Teve utcai rendőrpalotában Budapesten, majd egész napos VPOP-és közlekedési akciót tartottak a rendőrséggel közösen. Képek a Matrix Police oldalon.

_______________________________________________


Iskolakezdés!
Szeptembertól újra indul a tanítás. Mint az közismert, a magyar közlekedési morál nem túl magas szintű, az autósok pedig elszoktak attól, hogy kora reggel gyerekekkel találkoznak a gyalogátkelőkön. Egyesületünk idén is vigyázott az iskolák előtti gyalogátkelőhelyek biztonságára reggelente becsengetésig, szeptember 01-től október 01-ig. Ezalatt látványosan megváltozott az autósok viselkedése- az első napokban szinte nem is lassítottak a zebra előtt-némelyikük nem is tudott volna akkora sebesség mellett-, de közel egy hét után már óvatosak voltak. Reméljük, ez így marad továbbra is- iskolaidőben és azon kívül. Kérem, ha Ön gépkocsit vezet, gondoljon arra, hogy óvatos, szabályos közlekedéssel az Ön gyermeke is nagyobb biztonságban van!

________________________________________________


2009-ben ünnepli a pécsi egyházmegye alapításának 1000 éves évfordulóját. A milleniumi ünnepségsorozat augusztus 17 és 23 között zajlott, biztosításában a rendőrség és a biztonsági szolgálatok mellett a pécsi és pécs környéki polgárőr csapatok is részt vettek. A rendezvény záró napján több ezer ember tolongott a Szent István téren; messziről érkezett lelkes nézők állták végig népviseletben a hosszú műsort-a nehéz ruhák mellett időnként a tűző napsütést is tűrniük kellett, de a gyerekek lelkesedése sem lankadt-, zarándokok hallgatták az ünnepi misét. A rutinosabbak ülőalkalmatosságokkal készültek, és szerencsére az időjárás sem hasonlított az előző kánikulai napokhoz: hűvösebb volt és szél enyhítette a meleget.
A Pécs Tv felvétele az ünnepi miséről

A rendezvényen rengeteg látogató volt

_________________________________________________


2009. augusztus 8-án Pécsen nagyszabású koncert zárta az Operalia rendezvényt, melyen fellépett Placido Domingo, aki a rendezvény és az és az EKF program fő védnöke. A koncert biztosításában részt vettek a pécsi és pécs környéki polgárőr szervezetek közel 40 fővel, melyből 15 fő a mi egyesületünkből került ki. A polgárőrség részéről a koordinátor egyesületünk elnöke volt

_________________________________________________


Június utolsó szombatján tartották Orfűn a hagyományos megyei polgárőr főzőversenyt és véradónapot. A rendezvényen a tavalyinál többen, több mint 530-an vettek részt. Az idő kegyes volt hozzánk, csak a tegnapi eső után itt maradt sártenger volt "vendégmarasztaló", de a hangulat mindent kárpótolt. A vöröskereszt a véradás mellé szervezett vércukor -és vérnyomás márést is.

Ennyien voltunk...és még többen is


A véradó sátor


Egyesületünk legfiatalabb...


...és legidősebb tagja


A FŐNÖK...


...és a szakácsok
A borjádi csapatnak malaca volt! csomagolva...


...és csupaszon is
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!