Bejelentés


OPSZ KBE, Pécs Tanítani szóval is lehet, de nevelni csak példaadással


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


    A pécsi Közbiztonsági Egyesület 1993-ban alakult az Országos Polgárőr Szövetség keretein belül. Az egyesület tagjai önkéntesek, feladatukat társadalmi munkában látják el.

A szervezet célja a bűnmegelőzés, a civil lakosság biztonságérzetének javítása, a közlekedési morál javítása, felvilágosító munka,  üres lakások védelme az önkényes lakásfoglalóktól, postafiókok figyelése.


Az egyesület munkáját és eredményeit a hivatalos szervek is elismerik, a rendőrséggel, a vám-és pénzügyőrséggel- mely szervekkel a KBE együttműködési szerződést kötött- számtalan közös akcióban vettek részt, jelentős eredményeket tudhat magáénak a szervezet.


Munkánk része az egyesület működési területén levő -ill. felkérés esetén a területen kívül eső- rendezvények biztosítása, gyalogos és autós járőr, figyelőszolgálat, a félreeső területek, külterületek bejárása; iskolaidőben az iskolák előtti gyalogátkelőhelyek biztosítása. A tervek között szerepel lakossági fórumok szervezése a felnőtt lakosság, ill. az iskolákban a tanulók számára. Az egyesület birtokában van egy rendszámfelismerő rendszer, aminek segítségével több lopott vagy körözött gépkocsit sikerült megtalálni.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!