Bejelentés


OPSZ KBE, Pécs Tanítani szóval is lehet, de nevelni csak példaadással


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

2010. március 06-án tartotta éves közgyűlését a Baranya Megyei Polgárőr Szövetség. A tavalyi év értékelése és az idei év feladatainak, terveinek ismertetése után tisztújításra is sor került. Egyesületünk elnöke, Lankovics Emil lett a BMPSZ egyik új alelnöke.


A kitüntetettek között volt Süvecz László, aki a Polgárőr Érdemkereszt bronz fokozatát kapta.


Mindkettőjüknek gratulálunk!

________________________________________________


Szomorú hírrel kezdjük a februárt: életének 56. évében elhunyt Kiss Sándor, egyesületünk volt tagja. 2000-ben lépett be egyesületünkbe, de mivel Kertvárosban lakott, amint megalakult a kertvárosi egyesület, 2009-ben hozzájuk csatlakozott. Február 3-án jött a hír, hogy hosszú betegsége legyőzte, és eltávozott. Emlékét kegyelettel megőrizzük._________________________________________________


2010. január 23-án az egyesület utókarácsonyi-utószilveszteri évértékelő bulit tartott. Meghívott vendégeünk volt Bókay Endre képviselő úr, aki egyesületünket minden lehetséges fórumon támogatja; Csényi Attila alezredes úr a gyárvárosi rendőrőrs és a városi rendőrkapitányság képviseletében, valamint Pákozdi Zoltán vállalkozó, aki egyesületünk Matrix tagozatát teljes ruházattal támogatta. Sajnos többi vendégünk más elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a rendezvényen, reméljük a legközelebbire tudunk időt egyeztetni velük.
A jó hangulatot chilis bab fokozta, reményeink szerint sneki nem bánta meg, hogy eljött :)_________________________________________________


2010. január 10-én vasárnap 16 órától benépesült a Széchenyi-tér. Pécs legfrekventáltabb és legnagyobb változáson átesett tere adott helyet az Európa Kultúrális Fővárosa programsorozat megnyitójának. A rendezvényen megjelent a kormány több tagja, a város vezetői, rengeteg pécsi és vidéki vendég. A tér zsúfolásig megtelt, akik a környező utcákba szorultak, kivetítőn követhették a megnyitó eseményeit. A rendezvény biztonságára a rendőrség, a Brill Security valamint a polgárőrség ügyelt. A város és a környező települések egyesületei közösen adtak szolgálatot: a pécsi egyesületek közül a KBE, a PBPE, a Szent Flórián PE, a PKPE, az Uránvárosi PE, PEVPE, a Pécsbányai PE polgárőrei, a vidéki egyesületek közül a Nagykozári PE, a Pellérdi PE, az Abaligeti PE, a KŐvágószőlősi PE és a Mecseknádasdi PE tagjai ügyeltek a rendezvény és a környező parkolók biztonságára.
A megnyitóról készült video a BAMA-n látható.
A BAMA videója a megnyitóról

______________________________________________


2009. november 28-án tartotta egyesületünk éves közgyűlését. Az eseményen megjelent Tóth Tibor megyei elnök, aki egyesületünknek is tagja, valamint a 33 fős tagságból 20 fő. A napirendi pontok közül kiemelkedik az alapszabály módosítás, mely egyhangúlag került elfogadásra. Eszerint az egyesület neve ezentúl OPSZ Közbiztonsági és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Pécs lesz, rövid neve marad KBE (ezt a nagy hagyományokkal rendelkező és a köztudatban élő nevet nem akartuk lecserélni). A közgyűlésről néhány képet az alábbiakban láthatnak.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!